2010-04-24

Ge inte upp Fredrik

Jag erkänner, jag är entrist. Inte trotskiskt och inte heller del av någon organisation som vill infiltrera LUF och Folkpartiet. Men jag gick en gång med Folkpartiet med ett mål om vilka liberala idéer som skulle sättas främst. Givetvis med insikten om att det inte alltid skulle vara så lätt att få gehör för dessa.

Folkpartist är jag inte alltid för vad partiet står för idag utan för vad det kan stå för. Det är kanske därför man är ungdomsförbundare, man har någonstans en kärlek till ideologin, i mitt fall liberalismen och vill inget annat än att moderpartiet ska förstå den kärleken.

Fredrik Strage känner sig sviken av FP. Jag kan förstå det.

För det har inte alltid varit lätt under de senaste fyra åren. FRA, som Strage påpekar, var en osannolikt stor smärta i bakdelen. Framförallt är det ett svek som inte är glömt på långa vägar.

Men att ge upp är inte ett alternativ, då blir konsekvensen socialistiskt styre och det är en bakfylla jag inte vill vakna upp med efter valdagen.

Och Fredrik, ge inte upp om den liberala smaken, det är inte så illa ställt som man ibland tror.

Är det en slump att jag tidigare prisat Strage och klankat ner på Lokko? Antagligen inte, jag har alltid föredragit ärlig och odogmatisk rockjournalistisk framför ett pretentiöst von oben perspektiv.
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se