2010-05-18

Socialistsekten Smålands Nation

Historien med Pavlina Ekdahl, vice ordf i LUF Lund fortsätter. Den politiska kommissaren... förlåt, ombudet för Smålands Nation, Jenny Olsson som reagerade på trakasserierna mot Pavlina genom att säga följande,
Det betyder däremot inte att det är ok att någon trakasseras i sitt hem på Smålands på grund av politiska meningsskiljaktigheter, även om personer som engagerar sig i politik som direkt strider mot Smålands värderingar måste vara införstådda med att det kan verka provocerande och kontroversiellt, skriver hon.
Har nu hört av sig till Pavlina med följande budskap:
Det blev knappast bättre när hon, samma kväll som artikeln publicerades, klockan 21 på kvällen, ringde till min mobil. Istället för att beklaga situationen och fråga hur jag mår så börjar hon direkt att attackera mig. Enligt henne är nationen inte nöjda med mitt beteende och hon vill ha ett möte med mig på onsdag. Vad nu detta möte kommer att innehålla återstår att se.
Den politiska uppslutning är inte total och avvikare ska givetvis tillrättavisas. Kan någon förklara skillnaden mellan Smålands Nation och en Maoistsekt på 60-talet som kallar kamrater till sessioner för att idka lite självkritik?

Stå på dig Pavlina, förhoppningsvis skämtar bara Nationen med dig och när de träffar dig kommer de givetvis att djupt be om ursäkt för att du trakasserats och att de utan förbehåll tänker stötta dig.

Är det någon annan än jag som ser ett mönster när det kommer till vänstern och rättigheterna? Det är lite som med Vilks och yttrandefriheten, självklar när det kommer till Anna Odell men tveksam med provokatören Vilks. Tyck precis vad du vill så länge du tycker som vi verkar Smålands nation mena. Det där med rättigheter och åsiktsfrihet har kanske ändå aldrig varit vänsterns grej.

Se även: Liberal bloggare, Pavlina, Robert Andersson, Bonnie Petersson, Joakim Holmertz.
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se